tiistai 28. tammikuuta 2014

Haz que te lo hace feliz!

Mikä tekee sut onnelliseksi tällä hetkellä? Yleensä paneudutaan vain negatiivisiin asioihin ja ongelmiin, jaaritellaan miten huonosti asiat on. Ihmisten täytyis useammin miettiä niitä onnellisia asioita, aivan varmasti niitä löytyy kaiken arjen kiireen ja stressin keskellä. En väitä ettenkö itse sorru myös tekemään tuota, mutta ainakin vähemmän kun joskus ennen. Täytyy miettiä positiivisia asioita, elämä on liian lyhyt, ei sitä kannata tuhlata murehtimiseen. Mut tekee tällä hetkellä onnelliseksi se, että saan olla täällä Espanjassa, mulle on annettu mahdollisuus kokea tämä unohtumaton opiskelijavaihto, mulla on ihania, välittäviä ihmisiä ympärillä ja maailman ihanin poikaystävä, saan olla terve (vaikka tällä hetkellä podenkin pientä flunssaa) ja tiedossa on kivoja lyhyen- ja pitkäntähtäimen suunnitelmia.



Iloista ja positiivista viikkoa kaikille - muistuttakaa ihmisiä niiden tärkeydestä!

6 kommenttia:

  1. Voi ootpa kaunis noissa kuvissa ja onnellisen näkönen ;) mä saan olla onnellinen, että mulla on noin ihana ystävä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon onnellinen, että mulla on sut <3 ja vielä onnellisempi oon, että nähään MAALISKUUS!!

      Poista
  2. Moi Mira!! Ihana lukea sun kuulumisia sieltä ja et kaikki on hyvin! Täällä pakkasten keskellä palellaan ja odotetaan kevättä ja aurinkoa...ehkä tää tästä...kiireitä on opintojen suhteen , töiden suhteen aikaa kuitenkin nyt enemmän , koska Maija nyt meillä töissä. Kykä on aloittelemassa täyspäiväistä yrittäjyyttä, tälläkin iällä muutokset tekevät hyvää:) Nautinnollisia hetkiä sinne jokaiselle päivälle♥odottelen innolla uusia bloggauksia☆☆☆ terkuin Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiiii ihanaihana Leena!! <3 kiva kuulla teidän kuulumisista, muutoksia luvassa, mutta niillä on aivan varmasti vain positiivia vaikutuksia. Paljon tsemppiä sinne, hengessä ollaan mukana myös täällä maailmalla!! Halaus.

      Poista
  3. Moi serkkuseni! Samoja ajatuksia täälläkin; enemmän täytyis keskittyä niihin asioihin, jotka tekevät onnelliseksi ♥ Sä ainakin näytät tosi onnelliselta näissä kuvissa. Voi hyvin ja toivotaan, että flunssa on jo helpottanut :)

    -Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me serkukset ollaan niiiin samoilla linjoilla ;-) Aina löytyy jotain positiivista!! Hienoa, että kuvista paistaa onnellisuus, voin kyllä sanoa olevani onnellisempi kuin koskaan. Paljon halauksia ja kaikkea hyvää sinne Suomeen <3

      Poista