tiistai 3. kesäkuuta 2014

Los últimos días en Barcelona

Hóla! Täällä Barcelonassa vietetään viimeisiä päiviä. Perjantaina kutsuu Suomi! Viimeiset viikot on olleet kiireistä aikaa, on ollut vieraita ja samalla piti hoitaa viimeiset koulutehtävät ja tentit. Harmitti todella paljon istua sisällä lukemassa kun mieli olisi mielummin nauttinut ulkona ihanasta säästä, mutta voin kyllä sanoa olevani tyytyväinen itseeni ja siihen, miten jaksoin rutistaa loppuun saakka hyvällä tsempillä (kiitokset Emmille, joka jaksoi tsempata mua täällä ollessaan) ja tuloksena on 27,5 opintopistettä ja vieläpä ihan mukavan hyvillä arvosanoilla. Tänään kävin koululla vielä viimeisen kerran, allekirjoittamassa muutamat paperit ja toivottamassa hyvää jatkoa. Hassua, että enää ei tarvitse kulkea tuota koulumatkaa päivittäin, omalla tavallaan surullista, vaikka helpottunut olenkin, että koulu on vihdoin ohi.

Nyt mulla on siis LOMA, noin viikon mittainen kesäloma ennen kuin palaan Suomeen ja aloitan kesätyöt. Onnekseni saan viettää suurimman osan aikaa tästä lomasta vielä Barcelonassa. En vaan lakkaa rakastamasta tätä kaupunkia, tää on ollut niin täydellistä aikaa. Tälle lomalle mulla ei ollut suuria suunnitelmia, lähinnä hengata vielä kavereiden kanssa, nauttia kaupungin antimista, biitsistä, testata vielä muutama ravintola, shoppailla tuliaiset (ja ehkä vähän muutakin haha) ja rentoutua ennen koko kesän kestävää työputkea. Fiilikset on ristiriitaiset. Toisaalta on aivan ihanaa palata Suomeen ja nähdä kaikki rakkaat ihmiset, ja onhan siellä sentäs kesä..ja työt. Asiat vois siis olla huonomminkin. Mutta silti pala sydäntä jää tänne, ikuisesti. Mä palaan tänne vielä joskus, en tiedä missä merkeissä, mutta mä palaan, se on varma. Tässä muutamien päivien aikana on jätetty jo jäähyväisiä monille ihanille ihmisille, samalla olen saanut huomata, ettei täällä oleminen ole enää samanlaista ilman kaikkia ihmisiä, varsinkin meidän läheiseksi muodostunutta tyttöporukkaa. Ikävä piinaa jo nyt ja haikeana odotan torstai-iltaa kun kokoonnutaan jäljellä olevalla porukalla. Mutta auttaa kummasti, kun tietää, että pianhan me jo taas nähdään!

Sitten haluan esitellä teille erittäin must-paikan, jos eksyy Barcelonan suunnille. Nimittäin Montserrat vuori. SIKAMAKEE! Junalla meno-paluu lippu 20e, matka kestää tunnin suuntaansa. Lippuun sisältyy myös kondoli- tai junamatka alhaalta ylhäälle ja takaisin, voi sinne myös haikata jos mieli tekee. Vuori on siis noin 1,2 kilometriä korkea. Emmin kanssa päätettiin vielä lähteä kiipeämään ylemmäs vuorille, ja sieltä avautuikin vielä mielettömämmät maisemat. Luonto oli todella puhdasta, luonto tuoksui mielettömän hyvältä ja ilma oli raikasta. Emmin kanssa oltiin tosi tyytyväisiä, että tehtiin tämä päivän mittainen reissu.

Toivotan teille kaikille mielettömän hyvää kesäkuun alkua, nautitaan ja ollaan onnellisia :-)

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!!! Pian nähään xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) toivottavasti nähdään, ei oo vielä lyöty viikonloppua varmaks ku tuun lahteen, mutta täytyy vaa toivoo et oot mestoilla just sillon!! <3 ihana!

      Poista
  2. Makeet maisemat ! (: ja ihana mira <3 !

    VastaaPoista