maanantai 19. toukokuuta 2014

Vamos a la playa - IBIZA

Hóla! Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ohan se Ibiza nyt aikamoinen paratiisi, vai?! Varattiin Ibizan matka tyttöporukalla aikoja sitten maaliskuun alussa. Sillon tuntu, että matkaan on vielä ikuisuus. Se ikuisuus ei ollutkaan niin pitkä, miltä se sillon tuntui. En voi käsittää, että mun vaihtoa on enää jäljellä kaksi ja puoli viikkoa.

Joka tapauksessa: varattiin loma tarkoituksella loppukeväälle, juuri sopiva rentoilu vielä ennen kahta pahinta opiskeluviikkoa. No tuliko siellä nyt sitten keräiltyä voimia tulevia deadlineja ja tenttejä varten? NO EI TOD! Tehtiin kaikkea muuta ku levättiin, mutta silti en voisi olla onnellisempi tällä hetkellä, vaikka päätä jomottaa ja silmäluomet tuntuu painavan tonnin ja samalla niitä reunustaa mahtavan mustat silmänaluset, hah! Nuorena jaksaa vai mitä...

Ibiza on kuuluisa mahtavista biitseistä, turkoosista vedestä, mahtavasta luonnosta, auringosta, lämmöstä ja bileistä. Meillä kävi osittain huono tuuri, nimittäin kahdesta täydestä päivästä toisena satoi ja oli todella pilvistä, toisena puolestaan mielettömän kuuma ja päästiin nauttimaan saaren antimista. Saari osoittautui aika hiljaiseksi vielä tähän aikaan vuodesta, sesongin sanottiin alkavan viikon päästä, reissun ajankohta oli meille siis täydellinen, sai rauhassa nauttia ilman suuria turistimassoja ja ihmispaljoutta. Vuokrattiin molemmiksi päiviksi auto ja todettiin se erittäin hyväksi päätökseksi. Julkisilla kulkeminen on mitä on vielä tähän aikaan ja taksilla ajaminen 6 hengen porukalla vaatii kaksi taksia. Ihan tiedoksi, että Ibizalla isot taksit on lailla kielletty. Auton vuokrauksen johdosta päästiin siis paljon halvemmalla ja nähtiin paljon enemmän. Ajeltiin rannikkoa pitkin ja pysähdyttiin kuuluisille biitseille ottamaan aurinkoa, nauttimaan, uimaan, syömään, ottamaan kuvia ja ihmettelemään, että ollaanko me tosiaan Euroopassa?!

Oon niin onnellinen, että oon saanu tutustua näihin tyttöihin. Matkalla suunniteltiin jo seuraavaa reissua, mutta siitä joskus myöhemmin. Nyt tämä tyttö pakkaa treenikamat kassiin ja lähtee salille.

Kertokaa ihmeessä, jos haluatte tarkempaa tietoa Ibizasta, vinkkejä ym. Tarkoituksenani on jakaa pala elämääni tänne blogin puolelle ja koin tärkeämmäksi lisäillä kuvia kuin kertoa sen kummemmin pikkutarkkoja juttuja, mutta teen sen mielelläni jos tarvetta. Niin ja muutenkin saa heittää ilmoille toiveita, joista voisin postailla vielä täältä maailmalta!

Hasta luego!

5 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköstä! Oon pitänyt Ibizaa aina biletyspaikkana, mutta ahkeran googlailun tuloksena oon saanut huomata että se on paljon muutakin! Olis lähellä täydellistä rantakohdetta kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :) Itellä oli vähän samanlaiset ennakko-odotukset, mutta sai kyllä yllättyä totaalisesti, varsinkin noi biitsit ja toi merivesi..voi kun voisi palata takaisin :) Mutta en voi ku suositella, tokikin ehkä ei kaikista kuumimpaan sesonkiaikaan. Ja Sant Antoni oli erittäin hyvä valinta asumisen suhteen.

      Poista
  2. Vitsit oot ihana tossa rantsukuvassa, oot muuten ruskee ja söpöt biksut vielä!! <3 besitos

    VastaaPoista
  3. Niin ihania lomakuvia<3 toi sininen vesi näyttää niin houkuttelevalta! :)

    PreciousPicturesBlogi

    VastaaPoista