maanantai 31. maaliskuuta 2014

La sonrisa

..Hymyilyttää. Miks? Koska ens viikon koulujutut on hyvällä mallilla, tentti tehty, aurinko on palannut sadepäivien jälkeen, pläänit aika hyvällä mallilla ens viikkoa varten, huomenna nään rakkaan ystävän ja saan pussillisen Suomitavaraa esim salmiakkia, festariliput ens kesälle ostettu ja reilun viikon päässä häämöttää piitkä puolentoista viikon Easter Break, pääsiäisloma. Odotan sitä erityisen innolla, koska ekoiksi päiviksi saan Annikan kylään, sitten muutaman päivän puuhaan vaihtarikavereiden kanssa ja loppulomasta saan lisää vieraita. Pääsiäinen on erittäin vilkasta aikaa täällä, on erilaisia tapahtumia, kulkueita ja juhlia. Varmasti ikimuistoinen tapahtuma, jonka pääsee näkemään todella läheltä.

Haluaisin tietää, että ketkä siellä ruudun takana lueskelee näitä mun juttuja? Nyt siis tutut ja tuntemattomat, nimellä tai anonyymina, kertokaa rohkeesti! Lisäksi haluaisin tietää, että olisiko teillä jotain toivomuksia, mistä haluaisitte mun kirjottavan? Se voi liittyä vaihtoon, Erasmus juttuihin, Espanjaan, elämään, ihan mihin vaan. Jos siellä ruudun toisella puolella on esimerkiksi joku itse tulevaisuudessa vaihtoon lähtevä. Yks toive on toteuttamatta, kuulumispostaus espanjaksi..se on tulossa jossain vaiheessa ;-)

Pian laitan kuulokkeet korville ja pyhitän Skypehetken rakkaan ystävän kanssa.


Mahtavaa, onnellista viikkoa kaikille, muistakaa: do what makes you happy.

 
 

10 kommenttia:

  1. tuli varmaan täysin puun takaa että minä lueskelen täällä :p ihana kuulla että kaikki siellä menee hyvin ja hymyilyttää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo aikamoinen yllätys! päivitäpäs neiti blogias, meitä taitaa odottaa myös anumarin antama haaste..... ;-)

      Poista
  2. Minäminäminä! :) Ihana kuulla sun kuulumisia <3

    -Maija-serkku

    VastaaPoista
  3. Minä täällä Suomessa lueskelen sun kuulumisia ikävöiden 💜

    -Hanne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. musta tuntuu, että ikävä laantuu hetkeks ku saatte sinne kotosalle pentuenergiaa <3 me nähää sit heti ku tuun suomee!

      Poista
  4. Löysin blogisi vasta ihan vahingossa surffailun keskellä ja jäin seuraamaan matkakuumetta helpottaakseni (kartuttaakseni?) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei jes!! mä en usko, että matkakuume ainakaan helpottaa, kun täältä Barcelonasta alkaa tulemaan sellasiakin kesäkuvia että ;-) mutta sun harjottelu ulkomailla ja maailmanympärysmatka?! wou, pakko päästä lukemaan sun postauksia.

      Poista
  5. Joku ruokapostaus olis kiva:)! Miten syöt siellä ja miten eroaa suomen ruoista

    VastaaPoista