perjantai 11. lokakuuta 2013

Weekend

Muutama sana nopeasti. Tää viikko on ollu yhtä menoa paikasta toiseen. Koulua, tehtäviä, töitä, kavereiden kans kahvittelua ja lounastamista, siivoamista, kirpparisuunnittelua ja juhlimista. Eilen kuitenkin alkoi viikonloppu. Vietettiin aivan mahtavaa ja superhauskaa iltaa huvijaoston kanssa. Tehtiin meidän oma "kiinteistöappro", joka kuulostaa tosi typeröltä, mut pointtina se et mentiin jokaisen kotiin vuorotellen ja jokainen tarjosi kodissaan juomat muille. Mä päätin testata helpotettua sangriareseptiä, jonka kehitin itse hehe. Ainakin sitä kehuttiin, ite en oikein tykänny. Ilta oli kyllä kaikin puolin ikimuistoinen. Me jäätiin mm hissiin jumiin ja tulipahan todettua, että kahdella kuudesta hissiin jääneestä onkin aika paha ahtaanpaikankammo, minut mukaan lukien. Voivoi, siinä ehti miettiä monia asioita, kun seisottiin ahtaassa hississä kuudestaan, happi alkoi loppua, huoltomies oli matkalla paikalle ja hissin ikkunakin oli jo aivan huurussa. MUT ME SELVITTIIN! Meillä on aivan mahtava porukka ei voi muuta sanoa!

Tää kaveriteema jatkuu nyt sitten koko viikonlopun. Sanoisinko, että tää viikonloppu on omistettu Annikalle, Kirsille ja Hetalle. Mutta en valita, aivan mahtavaa päästä viettämään aikaa yhdessä ihanien tytsyjen kans!

Nyt juna Seinäjoella. Lakeudet kutsuu! Ja mikä parasta niin aurinko paistaa.

Mukavaa viikonloppua jokaiselle!

PS. milloinkohan mä saisin tänne aikaseks jotai oikeesti järkevää? Ehkä voisin palata ainakin vaihtoasioiden merkeissä ensi viikon puolella, nyt kun nekin asiat alkaa pikku hiljaa selviämään.
 


4 kommenttia:

  1. just ku oon päässy mun hissikammosta vähän eroon tulin lukee tän............................................

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo se oli elämäni ahdistavin kokemus.... nyt vaa vältellään hissejä ja kiivetään aina portaat iloisena ylös???! ohan se sentäs hyötyliikuntaaki :---)

      Poista
  2. hyi mä luulin et pääsitte tyylii heti pois! vihaan tollasia :o

    VastaaPoista
  3. noo siellä hississä ne sekunnit ja minuutit tuntu ikuisuudelta... kamalaa, mut onneks selvittii!

    VastaaPoista