sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Dinner with friends

Alhaalla muutamia kuvia lauantai-illalta, kun oltiin tyttöjen kans Amarillos syömäs. Ja ruoka oli mitä parhainta! Tosin aamulla kun nähtiin tyttöjen kans treenien merkeissä niin kaikilla oli pikku morkkis niistä rasvasista ruuista. Päädyttii ny vielä siihen tulokseen, että minä söin rasvasimman ja isoimman ruuan, nice. Tytöt treenas ja minä ohjasin. Itsellä päällä pieni flunssa, kurkku aamusin kipee ja nenu vuotaa.. Toivotaan, että flunssa parantuu pian. Täs ois nyt suunnitteilla ens viikonlopulle yks juttu, minkä ei pitäny toteutuu, mutta nyt se ehkä toteutuuki. Peukut pystyy! Tänään oon vaan löhöilly terassilla ja tehny muutamia rästihommia. Tästä on taas hyvä alottaa työviikko. Tosin huomenna saan rakkaani kainaloon muutamaksi päiväksi pitkästä aikaa taas <3


Shirt - H&M
Skirt - Lindex
Shoes - Bianco
Bag - Longchamp
 

4 kommenttia:

  1. Arvaa tuliko nälkä näistä kuvista ;)... Hauska kuva toi emmistä, missä se iskee burilaisen kimppuun! Ja hyvin sopii toi hame sulle! :)) meinaatteko mennä provinssiin?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi arvaa kuka meni ton jälkee viel FilmTownii hakee karkkia.... :-)) kunnon possu! Mutta jooo ehkä me mennään, ei oo varmaa viel.

      Poista
  2. Hahah :D karkkihirmu! Ps. Just söin iteki karkkia :D keskiviikon jälkeen alkaa lakko!!

    VastaaPoista
  3. hih :)
    ja hei ota asetuksista toi turvakoodijuttu pois, sillä se on toodella rasittava :-D

    VastaaPoista