maanantai 27. toukokuuta 2013

Ray-Ban

Lauantaina hain vihdoin ja viimein mun Ray-Banit ja AAAH tykkään niistä niin paljon! Mulle tilattiin noista Aviatoreista liukuruskea sekä kokoruskea kultaisilla kehyksillä. Pitkän kokeilusession jälkeen päädyin kuitenkin noihin kokoruskeisiin, koska ne suojaa paremmin auringolta ja ne näyttikin paremmalta mun päässä :-) Sain kyllä hyviä vinkkejä ystäviltä! En voi ku suositella Optikko Mäkelää, jonka optikkoliike sijaitsee Lahden Triossa. Aina niin hyvää palvelua!




  

En oo ikinä hirveesti tykänny käyttää koruja, tosin ikääntymisen myötä on tullut osteltua muutamia koruja. Tää halppiskäsikorusysteemi on H&M:ltä :-) Oon hulluja kultaseen väriin enkä ois voinu pari vuotta sit uskoa, että tykkään enemmän kullasta ku hopeesta..niin ne ajat muuttuu.


Loppuun tein vielä kuvakollaasin tosta mustikkasmoothiesta, josta eilen puhuin. Se on niin näppärä, nopea ja terveellinen pluus toosi namia ilman lisättyä sokeria!

Tarvikkeet:

n. 2 dl mustikoita
banaani
jugurttia tai rahkaa
jäitä (näiden avulla saat smoothiesta tosi kylmän raikkaan)


Mitäs te muut tykkäätte kokkailla tuolla blenderillä?


Aurinkoista alkuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. NO KATOS VAAN, tyypil on blogi !!! kivaa :-----)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ehhehehe :--D on tää vaa nii vaikeeta aluks, kauheeta säätöä ku en osaa käyttää tätä vielä:D onks sul lauantaina millanen päivä? olisin huudeilla lahes!

      Poista
  2. hihii:-) no plöö oisin huomen tääl pilettää ku mul on valmistujaiset, meinasin kyselläki et ootko täällä illalla ! la en oo :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hööh, tuun tänää vasta illalla myöhään lahteen :( harmi, että menee noin päällekkäi nyt! ois ollu siisti treffata. no mutta onneks kesä on vasta alus! ja hei superpaljon onnea valmistumisen johdosta ;-)

      Poista