sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Juhlafiilis

Perjantaina juhlittiin serkun valmistujaisia ja tässä muutama kuva juhlista. Ilma oli sopivan lämmin ja aurinkoinen. Tietenkin tuli herkuteltua kaikkea namia. Mekko on viime kesältä, ai että rakastan tuota pinkkiä väriä! Tuo musta Longchamp on tosi monikäyttönen, sopii monenlaisiin asuihin ja tilaisuuksiin. 




 


Nyt lähden iltalenkille ja sit teen blenderillä mustikkasmoothien. On kyllä niin lähellä, etten hommaa Seinäjoen kotiin omaa blenderiä ;-) Illalla sitten täytyy perehtyä viimeiseen koulujuttuun ja huomenna suuntaan takaisin Seinäjoelle.

4 kommenttia:

  1. Voi miten ihana toi viimenen kuva!! <3 ja sun tukka on kyl ollu tosi nätisti :) menikö kauan laittamises?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos mussu! Ja menihän siinä hetkinen, toisaalta oli suht nopea kampaus, ku omat hiukset menee sen verran luonnonkiharalle et siihen oli sit helppo tehä vähä lisäystä. Mikähän siinäki on, että kiharat lässähtää heti esim ulkoilmas? Täytys keksii joku tosi vahva aine, jolla ne sais pysymään koko päivän :-) Do you agree?

      Poista
    2. Joo, se on kyl totta, et pitkät hiukset lässähtää sit niin nopeesti.. En tiedä mikä auttais, voimakkaampi lakka? Tai sit oon kyl jonku kuullu sanovan et vois laittaa vähä jo lakkaa siinä vaihees ennen ku kihartaa ja sit kiharoiden päälle vielä, mut en tiedä kuinka huonoks on hiuksille se et lakkaa ja sit kuumalla raudalla niitä kääntelee.. :/ jos keksit jonku hyvän konstin nii voit sit paljastaa ;)

      Poista
    3. Täytyy ottaa puheeks ihmisten kans ;-) Eiköhän tähän ongelmaan joku keino löydy! Uus suoristusrautakin vois tehdä terää! Tai sit jos ostais ihan jonku kihartimen. Let's see!

      Poista