maanantai 23. syyskuuta 2013

Autumn



Syksy on täällä taas! Itse en ole hirveän innoissani, muutama kaveri sen tietääkin, kun on kuullut mun valittavan tätä kylmyyttä, kosteutta ja pimeyttä. Hanne tais sanoa, että hän herää henkiin näin syksyisin, innostuu kaikesta ja on energinen. MIKSEN MÄ OO?! Tykkään syksystä vaan siks, että saa polttaa kynttilöitä ja maata viltin alla ja katsoa, kun pihalla sataa. Ai että on ihana mennä nukkumaan, kun ikkuna on auki ja sieltä kuuluu sateen ropina.

Oltiin poikaystävän kans eilen ulkoilemassa ja otin kameran mukaan. Suurin osa noista kuvista epäonnistu, vika kuulemma mallissa :-D Mut on nää syksyn värit kyllä kieltämättä kauniita! Pohjanmaalla oli havaittavissa laajempi kirjo noita ruskan värejä kuin Etelässä.

Oon nyt junas matkalla kotiin. Pidennetty viikonloppu teki terää, vaikka se olikin kiireinen. Se sisälsi ystävien kanssa treffailua kahvien, illallisen ja treenien merkeissä, läksiäiset (joista lisää myöhemmin) ja sukulaiskäyntejä. Hoidin to do -listalta muutamia koulutehtäviä ja vaihtoon liittyviä asioita. Ihana mennä kotiin, siellä odottaa kunnon syys-siivous ja kirpparikamojen etsimistä.

Onko teillä havaittavissa syksyn tuomaa innostuksen puutetta, vai oletteko syysihmisiä? :-)

6 kommenttia:

  1. Voi söpöläinen !! Mut syksy on paras :------)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olet söpö! Syksyllä tulee ekaks aina flunssa ja sitten syysmasennus.. Tosi positiivista :-D

      Poista
  2. Ihanaa syksy on täällä! Voi että mä tykkään sun blogista!! :)<3

    Hanne

    VastaaPoista
  3. Syksy on ruskan puolesta kaunista aikaa mutta vilukissana tykkään enemmän kesästä. Mitä kuumempi sen parempi. Viisikymmentä astetta lämpöä on täyttä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee mäkin oon aikamoinen vilukissa, joten samaa mieltä sun kans :-) Tulis jo kevät!

      Poista