perjantai 16. elokuuta 2013

Kestolakkauksesta

Kävin viikko sitten ottamassa kynsiini kestolakkauksen ja ajattelin vähän kertoa prosessista. Lakkaus on ollut itselläni nyt yli viikon, eikä näy yhtään kulumisen merkkejä. Yleensä kestolakkaus kestää kahdesta kolmeen viikkoon. Hinta vaihtelee 15-70 euron välillä. Itse löysin hyvin opiskelijaystävällisen paikan.

Kestolakkaus tehdään siis omaan kynteen, eikä pituutta lisätä. Lakkauksen pitkäkestoisuus perustuu geelin pysyvyyteen ja kestävyyteen. Tarjolla on monen värisiä ja sävyisiä lakkoja. Kestolakkaus kuivatetaan UV-uunissa, joten kynnet kuivuvat nopeasti. Poistaminen on helppoa: odotetaan, kunnes kynsi kasvaa pois tai poistetaan sille tarkoitetulla aineella. Apuna voi käyttää kynsiviilaa. Kestolakkaus ei vahingoita kynsiä yhtään sen enempää kuin normaali kynsien lakkaus, kunhan muistaa, ettei ala repimään kynsiä. Lakkauksen voi tehdä hyvin myös varpaankyynsiin.

Itse olen ollut todella tyytyväinen ja voin suositella lämpimästi henkilölle, joka ei tykkää jatkuvasti lakata kynsiään ja on laiska poistamaan kuluneet kynsilakat. Lisäksi esimerkiksi omassa tapauksessani kynnet ovat helpot, kun kesän aikana on ollut monenlaisia juhlia ja tapahtumia niin kynnet näyttävät siisteiltä ja huolitelluilta :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti